سید عبدالوهاب سهل آبادی گفت: برای ما کارفرمایان ایمنی کارگران زیر دست مانند ایمنی و بهداشت اعضای خانواده خودمان اهمیت دارد. ما حتی باید به افسردگیها و مسائل نیروی انسانی واحدها حتی پس از خروج از محل کار نیز فکر کنیم. [...]
به گزارش روابط عمومی کانون انجمن های صنفی کارفرمایان استان اصفهان، وبینار روز جهانی ایمنی و بهداشت حرفهای سال ۲۰۲۲ با همت انجمن متخصصین بهداشت حرفهای ایران با شعار «برای ساختن فرهنگ موثر ایمنی و بهداشت حرفهای همه با هم اقدام کنیم» روز پنجشنبه (۸ اردیبهشت ماه ۱۴۰۱) با حضور نمایندگان کارگری، کارفرمایی، دولتی و متخصصین این انجمن برگزار شد.
در این برنامه سید عبدالوهاب سهل آبادی (رئیس کانون کارفرمایان استان اصفهان و رئیس خانه صنعت ایران) با اشاره به فشارهای تحریمی موجود بر کشور گفت: برای ما کارفرمایان ایمنی کارگران زیر دست مانند ایمنی و بهداشت اعضای خانواده خودمان اهمیت دارد. ما حتی باید به افسردگیها و مسائل نیروی انسانی واحدها حتی پس از خروج از محل کار نیز فکر کنیم.
وی با اشاره به ضعف بحثهای سهجانبه میان کارگر، کارفرما و دولت در ایران گفت: ما در زمینه نقش دولت در این بحثهای سه جانبه ضعف داریم. امروزه تامین اجتماعی باوجود هزینههای سنگین کارگر و کارفرما در این حوزه، نمیتوانیم خدمات درمانی خوبی را با استفاده از تامین اجتماعی داشته باشیم.
سهلآبادی ادامه داد: کارفرما وظیفه دارد آرامش و امنیت کارگر خود را تامین کند و بهجای بهکار بردن زور، مسائل خود را بهصورت منطقی و اصولی مطرح کند. ما میتوانیم با رعایت حقوق یکدیگر ثابت کنیم که در جنگ اقتصادی موجود نیز میتوانیم بر وضع کنونی فائق آییم.
او با تاکید دوباره بر بهداشت روحی و روانی اضافه کرد: کارگر نیاز به تفریح و گذراندن زندگی با خانواده نیاز دارد و امروزه ما مشکلات روحی و روانی بیشتری در میان نیروی کار خود میبینیم که بخشی از اینها میتواند ناشی از بیتوجهی دولت به امکاناتی است که میتوان با بستههای حمایتی تامین کرد.
سهل آبادی افزود: بهعنوان یک کارفرما میدانم اگر محیط امن و مناسب برای کارگر ایجاد نشود، بهرهوری و بارآوری کار در محیط کارگری کاهش خواهد یافت. من بهعنوان عضو کوچکی از خانواده تولید کشور توصیه میکنم تا در این زمینه دولت بهعنوان غایب اصلی بحث بهداشت و ایمنی، به نقش خود در این زمینه بپردازد.