کانون انجمنهای صنفی کارفرمایان استان اصفهان در سال 1382 به همت سازمان کار و امور اجتماعی استان و جمعی از مسئولین انجمنهای صنفی بر اساس ماده 131 قانون کار شکل گرفت . این کانون با زیر پوشش داشتن بیش از 120 انجمن صنفی کارفرمایی و کانون تخصصی یکی از بزرگترین تشکلهای فرابخشی محسوب میگردد که به منظور ایجاد هماهنگی در فعالیت های انجمن های صنفی کارفرمایی و کانون های کارفرمایی تخصصی استانی و هدایت و راهنمایی آنان در زمینه های مختلف صنعتی، حرفه ای و خدماتی ایجاد گردید. به طور خلاصه وظایف و اختیارات کانون کارفرمایان:
برگزاری دوره های آموزش ایمنی و سمینارهای آموزشی قانون کار، بیمه و تأمین اجتماعی، مالیات و...
در سه سطح زرین، سیمین و بلورین جهت کارفرمایان استان
درخصوص روابط کار به کارفرمایان محترم
حضور نماینده کانون درکمیته های بدوی و تجدید نظرمشاغل سخت و زیان آور و اصلاح ساختار
پیگیری مسائل و مشکلات کارفرمایان و تولیدکنندگان تا حصول نتیجه
برگزاری جلسات پرسش و پاسخ ویژه کارفرمایان با مدیران استانی و کشوری
تأیید صلاحیت ایمنی پیمانکاران
نظارت بر برگزاری مجامع عمومی انجمن های صنفی کارفرمایی
معرفی نماینده کارفرما در هیأت های تشخیص ادارات کار استان اصفهان
پیام تسلیت درگذشت آقای مهندس مرتضی سلیمی عضو هیأت مدیره و دبیر کانون کارفرمایان استان اصفهان
تبریک سید عبدالوهاب سهل آبادی رییس کانون انجمن های صنفی کارفرمایان استان اصفهان به مناسبت هفته پژوهش به جامعه کار و تولید و صنعتگران و فعالان شرکتهای دانش بنیان
رئیس کانون انجمن های صنفی کارفرمایان استان اصفهان:
مسیر سنگلاخی تولید وعدم تحقق وعده های دولت به بخش خصوصی در نشست اعضای هیات مدیره کانون کارفرمایان استان اصفهان با روسای انجمن های صنفی و کارفرمایی در حوزه عمران، تولید مصالح ساختمانی، بتن و آجر، رسیدگی به مشکلات صاحبان صنایع در این عرصه، عدم شمول مالیاتی انجمن ها، تعیین هیات های تخصصی حل اختلاف و موارد زیست محیطی واحدهای تولید کننده مطرح شد.
حمیدرضا شجاعت نایب رئیس کانون عالی کارفرمایی ایران و دبیر کانون کارفرمایان استان اصفهان در گفتگو با نوسان:
به سمت توقف تولید می رویم!
نیروگاه های تولید پراکنده برق کشور از جمله منابع تولید برق هستند که عمدتا به همت بخش خصوصی راه اندازی شده اند. در مقایسه با نیروگاه های بزرگی که با کوچکترین آسیب، قطع برق شبکه بزرگی را به همراه دارند، نیروگاه های تولید پراکنده بعنوان منابع جایگزین و موثر و در نقش یک پدافند غیرعامل می توانند ایفای وظیفه کنند. در سالهای اخیر بدلیل نوسانات ارز و عدم حمایت دولت، صاحبان نیروگاه های تولید پراکنده، با مشکلاتی روبرو شده اند که روند تداوم تولید را به سمت و سوی توقف فعالیت نیروگاه هدایت می کند.